Inga varor i bokningen

Sök Meny & Sortiment

Utbildningar:

Liftutbildning på distans för saxlift, bomlift och släpvagnslift

Att gå en liftutbildning ska vara enkelt, bekvämt och framförallt effektivt tidsmässigt. För att lyckas med detta har vi tagit fram denna utbildning via internet eller så kallad e-learning.

Med denna lösning kan du gå igenom hela teoripaketet för saxlift, bomlift och släpvagnslift med vårt enkla och smidiga e-learningsystem på datorn, surfplattan eller mobilen. För grundkursen behöver deltagarna även gå en praktisk del som kan göras här hos oss eller på en plats vi kommer överens om, t.ex. på ert företag eller där ni befinner er.

Givetvis följer utbildningen de riktlinjer som Liftutbildningsrådet (LUR) har satt upp och lagar som Arbetsmiljöverket har bestämt. 

Denna webbbaserade utbildning består av 11 videoavsnitt på cirka 2 – 6 minuter styck som tar eleven igenom utbildningen på ett smidigt sätt ifrån den plats dom passar bäst.

När teoriutbildningen genomförts på internet är det dags för den praktiskt delen. Här skriver du även ett tillhörande skriftligt slutprov för att verifiera även dina teoretiska kunskaper ( för grundkursen ). Därefter har du ditt liftkort,  glöm inte ta med ID-handlingar.

Beställ din utbildning genom att skicka ett mejl till: info@agera.eu eller ring oss på 0684-29040.

Vi behöver Namn, Personnummer och e-postadress till varje deltagare och en fakturaadress till den som ska betala utbildningen.

Senaste nytt

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.