Inga varor i bokningen

Sök Meny & Sortiment

Är du den vi söker?

Funäsdalen

Är du ansvarsfull, ordningsam, och engagerad? Gillar du att lösa andras problem av alla de slag så är detta jobbet för dig!

Vi söker en medarbetare till vår butik och maskinuthyrning i Funäsdalen. Arbetet är varierande, utöver butkstjänst innebär jobbet även att ta hand om återlämnade maskiner samt inköp, lastning och lossning.

Krav: B-körkort.
Maskin- och verktygskunskap, tidigare hantverkarerfarenhet samt erfarenhet av affärsdatasystem är meriterande.

Är detta något för dig?

För att skicka din ansökan och CV om tjänsten i Funäsdalen klicka här, kom ihåg att skriva utförligt vad du tidigare gjort och vad du kan

 

Idre

Är du ansvarsfull, driven och motiverad?

Vi söker nu en medarbetare, bosatt i Idre m. omnejd som vill ta hand om vår maskinuthyrningsdepå i Idre.

Du skall vara flexibel, serviceinriktad, självgående, ha minst b-körkort samt viss maskin & verktygskunskap. Erfarenhet av affärsdatasystem är ett plus.

Som maskinuthyrare ansvarar du för uthyrning och försäljning av material till våra kunder, stora som små, nya som befintliga. Du sköter kontakten med kunden hela vägen genom ordermottagning, rådgivning, sköter viss kontakt med leverantörer samt gör beställningar. Du har eget kundansvar vilket innefattar bearbetning av nya och befintliga kunder, kundbesök, samt deltagande i kundaktiviteter.
Du tar hand om maskiner och utrustning, rengör, städar och kontrollerar

Agera är ett företag med 6 anställda som i huvudsak håller på med maskinuthyrning. Vi har vår huvuddepå och butik i Funäsdalen men har sedan ca 1 år tillbaka även etablerat en uthyrningsdepå i Idre.

Tjänsten kommer tillsättas under våren.

Är detta något för dig?

För att skicka din ansökan och CV om tjänsten i Idre klicka här, kom ihåg att skriva utförligt vad du tidigare gjort och vad du kan

 

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.